Voor het eerst in Nederland:
Hét Gospelfeest voor de hele familie

12 Mei 2018 in de Basiliek in Veenendaal

Op 12 Mei 2018 vanaf 14:00 uur is in de Basiliek van Veenendaal een uniek gospelconcert voor ouders en kinderen.

Wie kent niet die heerlijke gospelnummers uit de film Sister Act: I will follow Him, My God, Lean on me, en Oh happy day?  Liedjes die je meteen wilt meezingen en waarbij je maar moeilijk stil kunt blijven staan. En dat is precies wat het Gospelfeest is: samen zingen, swingen, en plezier maken.

Het Gospelfeest is een bijzonder leuk feest voor de hele familie. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw en of je al eerder hebt gezongen of nog nooit; iedereen kan meedoen. Op het feest treden verschilleden gospelkoren en -artiesten op. Het programma is geïnspireerd op de gospelcultuur uit Amerika waarin saamhorigheid en verbinding centraal staan. Niet alleen de aanstekelijke muziek en het samen zingen, ook de hapjes, drankjes, en decor maken  dit feest tot een bijzondere manier van samenzijn.

Solisten en koren

Op het Gospelfeest doen bekende solisten mee, waaronder Pearl Jozefzoon en Dwight Dissels (o.a. bekend van The Voice of Holland) en Sharon Kips (winnaar van de X Factor).
De solisten worden afgewisseld met de blackgospelkoren G-Roots , 4 Gospel en het Inspirational  Community Gospel Choir. Een live band zorgt voor een swingende begeleiding.

Kinder gospelkoor

Niet alleen volwassenen, ook kinderen kunnen gospel zingen. Speciaal voor dit muzikale familiefeest is een gospelkoor opgericht van kinderen uit de omgeving van Veenendaal. Het koor van kinderen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, heeft onder leiding van een professionele gospelzangeres, repertoire voorbereid dat tijdens het gospelfeest te beluisteren is.

Toegang

Het gospelfeest wordt georganiseerd in de foyer en de grote zaal van De Basiliek te Veenendaal. Het feest begint om 14.00 uur en zal om 17.00 uur afgelopen zijn.

Als u ons wilt steunen kunt u een financiële bijdrage overmaken opNL27 INGB 0008 3119 49 t.n.v. It Takes 2 Events onder vermelding van “Gift Gospelfeest2018”