Wij zijn weer terug!
Hét Gospelfeest voor de hele familie

16 Mei 2020 in de Basiliek in Veenendaal

Op 16 Mei 2020 vanaf 14:00 uur is in de Basiliek van Veenendaal een uniek gospelconcert voor ouders en kinderen.

Wie kent niet die heerlijke gospelnummers uit de film Sister Act: I will follow Him, My God, Lean on me, en Oh happy day?  Liedjes die je meteen wilt meezingen en waarbij je maar moeilijk stil kunt blijven staan. En dat is precies wat het Gospelfeest is: samen zingen, swingen, en plezier maken.

Het Gospelfeest is een bijzonder leuk feest voor de hele familie. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw en of je al eerder hebt gezongen of nog nooit; iedereen kan meedoen. Op het feest treden verschillenden acts en -artiesten op. Het programma is geïnspireerd op de gospelcultuur uit Amerika waarin saamhorigheid en verbinding centraal staan. Niet alleen de aanstekelijke muziek en het samen zingen, ook de hapjes, drankjes, en decor maken  dit feest tot een bijzondere manier van samenzijn.

Solisten en koren

Op het Gospelfeest doen bekende solisten mee, waaronder Berget (o.a. bekend van The Ladies of Soul) en Ernst en Bobbie(o.a. bekend van de bekende televisie serie Ernst, Bobbie en de rest).
De solisten worden afgewisseld door hét blackgospelkoor van Nederland G-Roots! Een live band zorgt voor een swingende begeleiding.

Kinder gospelkoor

Niet alleen volwassenen, ook kinderen kunnen gospel zingen. Speciaal voor dit muzikale familiefeest is een gospelkoor opgericht van kinderen uit de omgeving van Veenendaal, Almere, Amsterdam, Arnhem én Hilversum. Het koor van kinderen, in de leeftijd van 4 tot 14 jaar, heeft onder leiding van een professionele gospelzangeres, repertoire voorbereid dat tijdens het gospelfeest te beluisteren is.

Toegang

Het gospelfeest wordt georganiseerd in de foyer en de grote zaal van De Basiliek te Veenendaal. Het feest begint om 14.00 uur en zal om 17.00 uur afgelopen zijn.

Wij willen met dit Gospelfeest ervoor zorgen dat alle kinderen de dag van hun leven krijgen! Dit brengt natuurlijk een enorm kostenplaatje met zich mee. Wij sponsoren zelf al veel en ontvangen ook al veel hulp maar zijn er nog niet helemaal. Steun je ons? Alle beetjes helpen!

Als u ons wilt steunen kunt u een financiële bijdrage overmaken op NL26 KNAB 025 99 337 32 t.n.v. G-Roots onder vermelding van “Gift Gospelfeest2020”